Medewerker frontoffice +

Standplaats:
Nieuwekerk aan den IJssel
Startdatum:
29.01.2018
Einddatum:
30.04.2018
Uren per week:
32

Gemeente Zuidplas
De gemeente Zuidplas bestaat uit de dorpen Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen en de buurtschappen Oud-Verlaat en Ver-Hitland. Ons grondgebied biedt volop ruimte voor groen, recreatie en dorps wonen in het drukbevolkte deel van Nederland: de Randstad. Zuidplas heeft een unieke ligging in de cirkel Rotterdam, Zoetermeer en Gouda en vormt de poort naar het Groene Hart. De polders, molens en unieke recreatiegebieden bij de Rotte en Hollandsche IJssel zijn beeldbepalend voor Zuidplas, dat ook het laagste punt van Nederland herbergt. Zuidplas hecht waarde aan levendige dorpen en een dorpse identiteit. Onze gemeente biedt een aangename leefomgeving, waar basisvoorzieningen op het gebied van dienstverlening, onderwijs, sport, welzijn en zorg voor iedereen nabij zijn. Op dit moment telt onze gemeente ruim 40.000 inwoners. De komende jaren zal de gemeente verder groeien door een geleidelijke ontwikkeling van nieuwbouw en bedrijvigheid.
 
De organisatie
Gemeente Zuidplas (ongeveer 210 fte) bevindt zich midden in een uitdagende organisatieontwikkeling. Er wordt ingespeeld op de veranderingen in de samenleving, de rol van de overheid daarin, de roep vanuit de samenleving om transparantie en door de beweging naar een contractgemeente. De organisatie bestaat uit vijf afdelingen: Bedrijfsvoering, Dienstverlening, Ruimte, Samenleving en Strategie & Beleid.
  

Het frontoffice team van gemeente Zuidplas zoekt een enthousiaste, communicatief vaardige, resultaat- en klantgerichte tijdelijke collega!
Uit te voeren werkzaamheden:

  • Behandelen van frontoffice aanvragen   - reisdocumenten, rijbewijzen, Verklaring Omtrent Gedrag, uittreksels
  • Doorvoeren (beperkt complexe) mutaties - (her)vestigingen, verhuizingen, overige BRP mutaties
  • Brondocumenten - aannemen, beoordelen en verwerken van (buitenlandse) brondocumenten
  • Persoonslijsten - aanleggen (1e vestiging) en actualiseren van pl-en
  • Beantwoorden informatie vragen - over o.a. meldingen Burgerlijke Stand (voorgenomen huwelijken), inschrijving BRP en vereisten voor aanvragen reisdocumenten en rijbewijzen

Gezien de aard van de functie, kan deze niet worden vervuld door een ZZP constructie. De kandidaat wordt daarom aangeboden in loondienst bij een leverancier.

< Ga terug naar het overzicht met alle opdrachten